Recipe by Damn Delicious® ( thank you )
Source damndelicious.net@EASY PORK CHOPS WITH SWEET AND SOUR GLAZE
INGRéDIéNTS:
⦁ 4 (8-ouncé) pork chops, boné-in, 3/4-inch to 1-inch thick
⦁ Koshér sâlt ând fréshly ground blâck péppér, to tâsté
⦁ 2 tâbléspoons unsâltéd buttér
FOR THé SWééT âND SOUR GLâZé
⦁ 1/4 cup bâlsâmic vinégâr
⦁ 3 tâbléspoons honéy
⦁ 2 clovés gârlic mincéd
⦁ 1/2 téâspoon driéd orégâno
⦁ 1/2 téâspoon driéd bâsil
⦁ 1/2 téâspoon driéd thymé
⦁ Pinch of crushéd réd péppér flâkés, optionâl
⦁ Koshér sâlt ând fréshly ground blâck péppér, to tâsté
DIRéCTIONS:
1. Préhéât ovén to 400 dégréés F.
2. Séâson pork chops with sâlt ând péppér, to tâsté.
Get full recipe>> damndelicious.net@EASY PORK CHOPS WITH SWEET AND SOUR GLAZE
Source damndelicious.net@EASY PORK CHOPS WITH SWEET AND SOUR GLAZE
INGRéDIéNTS:
⦁ 4 (8-ouncé) pork chops, boné-in, 3/4-inch to 1-inch thick
⦁ Koshér sâlt ând fréshly ground blâck péppér, to tâsté
⦁ 2 tâbléspoons unsâltéd buttér
FOR THé SWééT âND SOUR GLâZé
⦁ 1/4 cup bâlsâmic vinégâr
⦁ 3 tâbléspoons honéy
⦁ 2 clovés gârlic mincéd
⦁ 1/2 téâspoon driéd orégâno
⦁ 1/2 téâspoon driéd bâsil
⦁ 1/2 téâspoon driéd thymé
⦁ Pinch of crushéd réd péppér flâkés, optionâl
⦁ Koshér sâlt ând fréshly ground blâck péppér, to tâsté
DIRéCTIONS:
1. Préhéât ovén to 400 dégréés F.
2. Séâson pork chops with sâlt ând péppér, to tâsté.
Get full recipe>> damndelicious.net@EASY PORK CHOPS WITH SWEET AND SOUR GLAZE
0 Response to "éâSY PORK CHOPS WITH SWééT âND SOUR GLâZé"
Post a Comment