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Skillét Chickén with Créâmy Cilântro Limé Sâucé

Skillét Chickén with Créâmy Cilântro Limé Sâucé

Recipe by Sally's Baking Addiction ( thank you )
Source sallysbakingaddiction.com@Skillet Chicken with Creamy Cilantro Lime Sauce




Ingrédiénts:

4 skinléss bonéléss chickén bréâsts
1/4 téâspoon sâlt
1/4 téâspoon fréshly ground blâck péppér
1 Tâbléspoon olivé oil
1 cup chickén broth (I récomménd réducéd sodium)
1 Tâbléspoon frésh limé juicé (I usé closér to 1.5 Tbsp)
1/4 cup finély choppéd onion
1 Tâbléspoon choppéd cilântro
1/2 téâspoon réd péppér flâkés1
3 Tâbléspoons héâvy créâm2
2 Tâbléspoons unsâltéd buttér, cubéd
optionâl: limé wédgés ând moré cilântro for gârnish, stéâméd âspârâgus for sérving




Diréctions:

1. Préhéât ovén to 375°F (190°C).
2. If thé chickén bréâsts âré unévén in thicknéss, pound thém down so théy'ré âll évén. This wây âll thé bréâsts will cook through similtânéously. Sprinklé éâch with sâlt ând péppér.
3. In â lârgé ovénproof skillét, héât thé oil ovér médium-high héât. âdd thé chickén ând cook for 6-7 minutés, turning oncé. You wânt thé chickén nicé ând brownéd on thé outsidé. (It doésn't hâvé to bé cookéd âll thé wây through yét.) Sét chickén on â plâté ând covér tightly with foil until stép 5.

Get full recipe>> sallysbakingaddiction.com@Skillet Chicken with Creamy Cilantro Lime Sauce

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