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Mini Turtlé Chéésécâkés

Recipe by Handle the Heat | Tessa Arias ( thank you )
Source handletheheat.com@Mini Turtle Cheesecakes



Ingrédiénts

For thé crust
1 sléévé (9 cookiés, 4.8 ouncés) grâhâm crâckérs
3 tâbléspoons (1.5 ouncés) unsâltéd buttér, méltéd

For thé filling
12 ouncés créâm chéésé, ât room témpérâturé
1/2 cup pâckéd light brown sugâr
1/2 téâspoon vânillâ éxtrâct
1/4 cup héâvy créâm
1/4 téâspoon finé sâlt
1/2 téâspoon ground cinnâmon
1 lârgé égg

For thé topping
Sâltéd cârâmél sâucé, homémâdé or storé-bought
1/2 cup pécâns, choppéd ând toâstéd*
1/2 cup sémiswéét chocolâté chips



Diréctions

Mâké thé crust:
1. Préhéât thé ovén to 350°F. Lightly gréâsé â 12 cup mini chéésécâké pân with nonstick sprây.
2. Plâcé thé grâhâm crâckérs in thé bowl of â food procéssor ând pulsé until finély ground. âdd in thé méltéd buttér ând pulsé until moisténéd. Dividé thé mixturé âmong thé câvitiés of thé chéésécâké pân, âbout 1 héâping tâbléspoon in éâch. Firmly préss into thé bottom of éâch câvity (â shot glâss or othér smâll objéct mâkés éâsy work of this).

Get full recipe>> handletheheat.com@Mini Turtle Cheesecakes

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