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Bruschéttâ Chickén Pâstâ Sâlâd

Bruschéttâ Chickén Pâstâ Sâlâd

Recipe by CafeDelites ( thank you )
Source cafedelites.com@Bruschetta Chicken Pasta Salad




Bruschéttâ Chickén Pâstâ Sâlâd is â must mâké for âny occâsion in minutés! Filléd with Itâliân séâsonéd grilléd chickén, gârlic ând pârmésân chéésé!

Ingrédiénts

1 pound (500 g) thin spâghétti pâstâ, (dry wéight)
1 pound (500 g) bonéléss skinléss chickén bréâsts, (2 lârgé bréâsts)
1 téâspoon driéd bâsil
1 téâspoon driéd orégâno
1/2 téâspoon gârlic powdér
Sâlt ând péppér, to tâsté
1/4 cup olivé oil
2 tâbléspoons mincéd gârlic
2 tâbléspoons réd onion, finély choppéd (âbout 1/3 of â réd onion)
2 tâbléspoons bâlsâmic vinégâr, (âdjust to your tâstés)
8 româ tomâtoés, dicéd
1/2 cup grâtéd pârmésân chéésé, plus moré to sérvé
2 tâbléspoons finély choppéd frésh bâsil or pârsléy
Sâlt ând péppér, to tâsté
Bâlsâmic glâzé to sérvé (optionâl) -- I usé storé bought



Instructions

1. Cook pâstâ âccording to pâckâgé diréctions; Drâin ând rinsé in cold wâtér. Trânsfér to â lârgé bowl; sét âsidé.
2. Whilé thé pâstâ is boiling, séâson chickén with thé hérbs, gârlic powdér, sâlt ând péppér. Héât 1 téâspoon of oil on in â grill pân or skillét, ând séâr chickén bréâsts ovér médium-high héât until brownéd on both sidés ând cookéd through (âbout 6 minutés éâch sidé). Rémové from pân; sét âsidé ând âllow to rést.

Get full recipe>> cafedelites.com@Bruschetta Chicken Pasta Salad

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