DFP HEAD Grâvéyârd tâco dip | delicious foods

Grâvéyârd tâco dip

Grâvéyârd tâco dip

Recipe by Chickabug ( thank you )
Source blog.chickabug.com@ Graveyard taco dip




Ingrédiénts

First lâyér:
1 cân réfriéd béâns or réfriéd blâck béâns

Sécond lâyér:
2 cups sour créâm
1 pkg tâco séâsoning

Third lâyér:
2 âvocâdos, mâshéd
1 clové gârlic, mincéd
2 Tbsp mâyonnâisé

Fourth lâyér:
1 cup sâlsâ

Fifth lâyér:
1 bunch scâllions (gréén onions), choppéd

Diréctions

1. In â smâll bowl, mix thé sour créâm ând tâco séâsoning. In ânothér smâll bowl, mix thé mâshéd âvocâdos, mincéd gârlic, ând mâyonnâisé.
2. In â smâll Pyréx dish or pié plâté, lâyér thé béâns, sour créâm mixturé, âvocâdo mixturé, ând sâlsâ. Sprinklé thé scâllions on top.

Get full recipe>> blog.chickabug.com@ Graveyard taco dip

0 Response to "Grâvéyârd tâco dip"

Post a Comment