Recipe by Jenn Dempsey - Mother Thyme ( thank you )
Source motherthyme.com@Iced Oatmeal Cookies
Ingrédiénts
⦁ 2 cups old-fâshionéd rolléd oâts
⦁ 2 cups âll purposé flour
⦁ 1 tâbléspoon bâking powdér
⦁ 1/2 téâspoon bâking sodâ
⦁ 1/2 téâspoon sâlt
⦁ 2 téâspoons cinnâmon
⦁ 1/2 téâspoon ground nutmég
⦁ 1 cup 2 sticks buttér, softénéd
⦁ 1 cup light brown sugâr
⦁ 1/2 cup sugâr
⦁ 2 lârgé éggs
⦁ 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
Glâzé
⦁ 2 cups conféctionérs sugâr
⦁ 3 tâbléspoons milk
Instructions
1. Préhéât ovén to 350 dégréés. Sprây bâking shééts with cooking sprây ând sét âsidé.
2. Plâcé rolléd oâts in â food procéssor ând pulsé for âbout 10 séconds until coârsé.
Get full recipe>> motherthyme.com@Iced Oatmeal Cookies
Source motherthyme.com@Iced Oatmeal Cookies
Ingrédiénts
⦁ 2 cups old-fâshionéd rolléd oâts
⦁ 2 cups âll purposé flour
⦁ 1 tâbléspoon bâking powdér
⦁ 1/2 téâspoon bâking sodâ
⦁ 1/2 téâspoon sâlt
⦁ 2 téâspoons cinnâmon
⦁ 1/2 téâspoon ground nutmég
⦁ 1 cup 2 sticks buttér, softénéd
⦁ 1 cup light brown sugâr
⦁ 1/2 cup sugâr
⦁ 2 lârgé éggs
⦁ 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
Glâzé
⦁ 2 cups conféctionérs sugâr
⦁ 3 tâbléspoons milk
Instructions
1. Préhéât ovén to 350 dégréés. Sprây bâking shééts with cooking sprây ând sét âsidé.
2. Plâcé rolléd oâts in â food procéssor ând pulsé for âbout 10 séconds until coârsé.
Get full recipe>> motherthyme.com@Iced Oatmeal Cookies
0 Response to "ICéD OâTMéâL COOKIéS"
Post a Comment