Chééséburgér Léttucé Wrâps
Recipe by Holly {Life in the Lofthouse} ( thank you )
Source life-in-the-lofthouse.com@CHEESEBURGER LETTUCE WRAPS
INGRéDIéNTS
⦁ 2 pounds léân ground bééf
⦁ 1/2 téâspoon séâsonéd sâlt
⦁ 1 téâspoon blâck péppér
⦁ 1 téâspoon driéd orégâno
⦁ 6 slicés âméricân chéésé
⦁ 2 lârgé héâds icéburg or româiné léttucé, rinséd thén driéd
⦁ 2 tomâtoés, slicéd thin
⦁ smâll réd onion, slicéd thin
SPRéâD
⦁ 1/4 cup light mâyo
⦁ 3 Tâbléspoons kétchup
⦁ 1 Tâbléspoon dill picklé rélish
⦁ dâsh of sâlt ând péppér
INSTRUCTIONS
1. Héât â grill or skillét on médium héât.
2. In â lârgé bowl, mix togéthér ground bééf, séâsonéd sâlt, péppér ând orégâno.
3. Dividé mixturé into 6 séctions thén roll éâch into â bâll. Préss éâch bâll down flât to form â pâtty.
Get full recipe>> life-in-the-lofthouse.com@CHEESEBURGER LETTUCE WRAPS
Recipe by Holly {Life in the Lofthouse} ( thank you )
Source life-in-the-lofthouse.com@CHEESEBURGER LETTUCE WRAPS
INGRéDIéNTS
⦁ 2 pounds léân ground bééf
⦁ 1/2 téâspoon séâsonéd sâlt
⦁ 1 téâspoon blâck péppér
⦁ 1 téâspoon driéd orégâno
⦁ 6 slicés âméricân chéésé
⦁ 2 lârgé héâds icéburg or româiné léttucé, rinséd thén driéd
⦁ 2 tomâtoés, slicéd thin
⦁ smâll réd onion, slicéd thin
SPRéâD
⦁ 1/4 cup light mâyo
⦁ 3 Tâbléspoons kétchup
⦁ 1 Tâbléspoon dill picklé rélish
⦁ dâsh of sâlt ând péppér
INSTRUCTIONS
1. Héât â grill or skillét on médium héât.
2. In â lârgé bowl, mix togéthér ground bééf, séâsonéd sâlt, péppér ând orégâno.
3. Dividé mixturé into 6 séctions thén roll éâch into â bâll. Préss éâch bâll down flât to form â pâtty.
Get full recipe>> life-in-the-lofthouse.com@CHEESEBURGER LETTUCE WRAPS
0 Response to "Chééséburgér Léttucé Wrâps"
Post a Comment