DFP HEAD Chééséburgér Léttucé Wrâps | delicious foods

Chééséburgér Léttucé Wrâps

Chééséburgér Léttucé Wrâps

Recipe by Holly {Life in the Lofthouse} ( thank you )
Source life-in-the-lofthouse.com@CHEESEBURGER LETTUCE WRAPS




INGRéDIéNTS

2 pounds léân ground bééf
1/2 téâspoon séâsonéd sâlt
1 téâspoon blâck péppér
1 téâspoon driéd orégâno
6 slicés âméricân chéésé
2 lârgé héâds icéburg or româiné léttucé, rinséd thén driéd
2 tomâtoés, slicéd thin
smâll réd onion, slicéd thin

SPRéâD
1/4 cup light mâyo
3 Tâbléspoons kétchup
1 Tâbléspoon dill picklé rélish
dâsh of sâlt ând péppér



INSTRUCTIONS

1. Héât â grill or skillét on médium héât.
2. In â lârgé bowl, mix togéthér ground bééf, séâsonéd sâlt, péppér ând orégâno.
3. Dividé mixturé into 6 séctions thén roll éâch into â bâll. Préss éâch bâll down flât to form â pâtty.

Get full recipe>> life-in-the-lofthouse.com@CHEESEBURGER LETTUCE WRAPS

0 Response to "Chééséburgér Léttucé Wrâps"

Post a Comment