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CHICKéN POT PIé SOUP

Recipe by Kitchen Dreaming | Ronda Eagle ( thank you )
Source kitchendreaming.com@chicken pot pie soup



INGRéDIéNTS

FOR THé PâSTRY STICKS
2 shééts frozén puff pâstry, thâwéd pér pâckâgé instructions
1 égg, béâtén

FOR THé SOUP
4 chickén bréâst hâlvés, or 2 cups léftovér cookéd chickén
ground péppér ând sâlt – to tâsté
2 tâbléspoons cooking oil
1/3 cup buttér
1/4 cup âll-purposé flour
1 quârt (4 cups) héâvy créâm
4 téâspoons chickén bâsé – or pér thé pkg instructions Séé Notés**
1 cup wâtér (for dissolving thé chickén bâsé)
1 tâbléspoon mincéd gârlic
½ smâll yéllow onion, mincéd
1 cup frozén gréén péâs, cookéd
1 cup choppéd cookéd cârrots
Pinch (âbout 1/4 tsp) frésh grâtéd nutmég, optionâl


INSTRUCTIONS

1. Préhéât ovén to 350° F.
2. Séâson chickén with séâsonéd sâlt ând péppér. Héât oil in â lârgé skillét ovér médium-high héât. âdd chickén ând sâuté until cookéd through. Rémové from héât ând cut into chunks. âltérnâtivély, you mây usé précookéd chickén. Oncé cookéd, rémové chickén from pân ând sét âsidé.

Get full recipe>> kitchendreaming.com@chicken pot pie soup

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