Recipe by Ashley (BakerbyNature) ( thank you )
Source bakerbynature.com@Easy Blueberry Peach Tart with Vanilla Glaze
Ingrédiénts
⦁ 1 shéét of pufféd pâstry, thâwéd for 20 minutés
⦁ 1 lârgé égg
⦁ 1 tâbléspoon wâtér
⦁ 3 lârgé péâchés, pééléd, pittéd, ând thinly slicéd
⦁ 1 1/2 cups frésh bluébérriés
⦁ 1/4 cup grânulâtéd sugâr
⦁ 1/4 téâspoon sâlt
⦁ 1/4 téâspoon cinnâmon
⦁ 1 téâspoon cornstârch
For thé Vânillâ Glâzé:
⦁ 1 cup of conféctionérs' sugâr
⦁ 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
⦁ 2 tâbléspoons of milk OR héâvy créâm, moré if néédéd to âchiévé désiréd consisténcy
Instructions
1. Rémové 1 shéét of pufféd pâstry from thé fréézé; thâw for 15-20 minutés ât room témpérâturé, or until it cân éâsily bé unfoldéd without crâcking.
2. Préhéât ovén to 400°(F). Liné â lârgé bâking shéét with pârchmént pâpér; sét âsidé.
3. In â smâll bowl combiné thé égg ând wâtér; béât until wéll combinéd; sét âsidé.
Get full recipe>> bakerbynature.com@Easy Blueberry Peach Tart with Vanilla Glaze
Source bakerbynature.com@Easy Blueberry Peach Tart with Vanilla Glaze
Ingrédiénts
⦁ 1 shéét of pufféd pâstry, thâwéd for 20 minutés
⦁ 1 lârgé égg
⦁ 1 tâbléspoon wâtér
⦁ 3 lârgé péâchés, pééléd, pittéd, ând thinly slicéd
⦁ 1 1/2 cups frésh bluébérriés
⦁ 1/4 cup grânulâtéd sugâr
⦁ 1/4 téâspoon sâlt
⦁ 1/4 téâspoon cinnâmon
⦁ 1 téâspoon cornstârch
For thé Vânillâ Glâzé:
⦁ 1 cup of conféctionérs' sugâr
⦁ 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
⦁ 2 tâbléspoons of milk OR héâvy créâm, moré if néédéd to âchiévé désiréd consisténcy
Instructions
1. Rémové 1 shéét of pufféd pâstry from thé fréézé; thâw for 15-20 minutés ât room témpérâturé, or until it cân éâsily bé unfoldéd without crâcking.
2. Préhéât ovén to 400°(F). Liné â lârgé bâking shéét with pârchmént pâpér; sét âsidé.
3. In â smâll bowl combiné thé égg ând wâtér; béât until wéll combinéd; sét âsidé.
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