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éâsy Bluébérry Péâch Târt with Vânillâ Glâzé

Recipe by Ashley (BakerbyNature) ( thank you )
Source bakerbynature.com@Easy Blueberry Peach Tart with Vanilla Glaze




Ingrédiénts

1 shéét of pufféd pâstry, thâwéd for 20 minutés
1 lârgé égg
1 tâbléspoon wâtér
3 lârgé péâchés, pééléd, pittéd, ând thinly slicéd
1 1/2 cups frésh bluébérriés
1/4 cup grânulâtéd sugâr
1/4 téâspoon sâlt
1/4 téâspoon cinnâmon
1 téâspoon cornstârch

For thé Vânillâ Glâzé:
1 cup of conféctionérs' sugâr
1 téâspoon vânillâ éxtrâct
2 tâbléspoons of milk OR héâvy créâm, moré if néédéd to âchiévé désiréd consisténcy



Instructions

1. Rémové 1 shéét of pufféd pâstry from thé fréézé; thâw for 15-20 minutés ât room témpérâturé, or until it cân éâsily bé unfoldéd without crâcking.
2. Préhéât ovén to 400°(F). Liné â lârgé bâking shéét with pârchmént pâpér; sét âsidé.
3. In â smâll bowl combiné thé égg ând wâtér; béât until wéll combinéd; sét âsidé.

Get full recipe>> bakerbynature.com@Easy Blueberry Peach Tart with Vanilla Glaze

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