CHééSY BâCON âND éGG BRéâKFâST BOMBS
Recipe by The Slow Roasted Italian ( thank you )
Source theslowroasteditalian.com@CHEESY BACON AND EGG BREAKFAST BOMBS
INGRéDIéNTS
⦁ 1 pound Jonés Dâiry Fârm Chérrywood Smokéd Slicéd Bâcon
⦁ 4 lârgé éggs
⦁ 2 tâbléspoons wholé milk
⦁ 1/8 téâspoon koshér sâlt
⦁ pinch blâck péppér
⦁ 16 frozén dinnér yéâst roll dough bâlls
⦁ flour (to dust countér)
⦁ 8 ouncés shréddéd mild chéddâr chéésé
⦁ 1 médium jâlâpéno, dicéd
⦁ 1/4 cup roâstéd réd péppérs, dicéd
Gârlic Hérb Buttér
⦁ 4 tâbléspoons unsâltéd buttér
⦁ 1/2 téâspoon gârlic powdér
⦁ 1/2 téâspoon driéd pârsléy
⦁ 1/4 téâspoon koshér sâlt
INSTRUCTIONS
1. Prépâré bâcon. I lové my bâcon in thé ovén. Bâké ât 400ºF on â bâking shéét. Cook 15-25 minutés or until désiréd crispnéss is réâchéd. Rémové from ovén. âllow to cool ând chop into bité sizé piécés.
2. Méânwhilé: Prépâré thé éggs. In â médium bowl combiné éggs, milk, sâlt, ând péppér. Whisk until complétély combinéd. Sprây â smâll skillét with non-stick cooking sprây. Héât skillét ovér médium héât. âdd thé égg mixturé ând stir occâsionâlly until thé éggs âré scrâmbléd, ând no liquid is léft in thé pân, âbout 3-4 minutés. Do not cook until théy âré complétély dry, or théy will bé véry dry
Get full recipe>> theslowroasteditalian.com@CHEESY BACON AND EGG BREAKFAST BOMBS
Recipe by The Slow Roasted Italian ( thank you )
Source theslowroasteditalian.com@CHEESY BACON AND EGG BREAKFAST BOMBS
INGRéDIéNTS
⦁ 1 pound Jonés Dâiry Fârm Chérrywood Smokéd Slicéd Bâcon
⦁ 4 lârgé éggs
⦁ 2 tâbléspoons wholé milk
⦁ 1/8 téâspoon koshér sâlt
⦁ pinch blâck péppér
⦁ 16 frozén dinnér yéâst roll dough bâlls
⦁ flour (to dust countér)
⦁ 8 ouncés shréddéd mild chéddâr chéésé
⦁ 1 médium jâlâpéno, dicéd
⦁ 1/4 cup roâstéd réd péppérs, dicéd
Gârlic Hérb Buttér
⦁ 4 tâbléspoons unsâltéd buttér
⦁ 1/2 téâspoon gârlic powdér
⦁ 1/2 téâspoon driéd pârsléy
⦁ 1/4 téâspoon koshér sâlt
INSTRUCTIONS
1. Prépâré bâcon. I lové my bâcon in thé ovén. Bâké ât 400ºF on â bâking shéét. Cook 15-25 minutés or until désiréd crispnéss is réâchéd. Rémové from ovén. âllow to cool ând chop into bité sizé piécés.
2. Méânwhilé: Prépâré thé éggs. In â médium bowl combiné éggs, milk, sâlt, ând péppér. Whisk until complétély combinéd. Sprây â smâll skillét with non-stick cooking sprây. Héât skillét ovér médium héât. âdd thé égg mixturé ând stir occâsionâlly until thé éggs âré scrâmbléd, ând no liquid is léft in thé pân, âbout 3-4 minutés. Do not cook until théy âré complétély dry, or théy will bé véry dry
Get full recipe>> theslowroasteditalian.com@CHEESY BACON AND EGG BREAKFAST BOMBS
0 Response to "CHééSY BâCON âND éGG BRéâKFâST BOMBS"
Post a Comment