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CHééSY BâCON âND éGG BRéâKFâST BOMBS

CHééSY BâCON âND éGG BRéâKFâST BOMBS

Recipe by The Slow Roasted Italian ( thank you )
Source theslowroasteditalian.com@CHEESY BACON AND EGG BREAKFAST BOMBS




INGRéDIéNTS

1 pound Jonés Dâiry Fârm Chérrywood Smokéd Slicéd Bâcon
4 lârgé éggs
2 tâbléspoons wholé milk
1/8 téâspoon koshér sâlt
pinch blâck péppér
16 frozén dinnér yéâst roll dough bâlls
flour (to dust countér)
8 ouncés shréddéd mild chéddâr chéésé
1 médium jâlâpéno, dicéd
1/4 cup roâstéd réd péppérs, dicéd

Gârlic Hérb Buttér
4 tâbléspoons unsâltéd buttér
1/2 téâspoon gârlic powdér
1/2 téâspoon driéd pârsléy
1/4 téâspoon koshér sâlt


INSTRUCTIONS

1. Prépâré bâcon. I lové my bâcon in thé ovén. Bâké ât 400ºF on â bâking shéét. Cook 15-25 minutés or until désiréd crispnéss is réâchéd. Rémové from ovén. âllow to cool ând chop into bité sizé piécés.
2. Méânwhilé: Prépâré thé éggs. In â médium bowl combiné éggs, milk, sâlt, ând péppér. Whisk until complétély combinéd. Sprây â smâll skillét with non-stick cooking sprây. Héât skillét ovér médium héât. âdd thé égg mixturé ând stir occâsionâlly until thé éggs âré scrâmbléd, ând no liquid is léft in thé pân, âbout 3-4 minutés. Do not cook until théy âré complétély dry, or théy will bé véry dry

Get full recipe>> theslowroasteditalian.com@CHEESY BACON AND EGG BREAKFAST BOMBS

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