Recipe by Marzia [Little Spice Jar] ( thank you )
Source littlespicejar.com@VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE
INGRéDIéNTS:
⦁ 2 tâbléspoons oil
⦁ 8-10 mushrooms, slicéd
⦁ 2 téâspoon mincéd gârlic
⦁ ½ réd onion, dicéd
⦁ 2 béll péppérs, dicéd
⦁ 2 cups pâckéd bâby spinâch, roughly choppéd
⦁ 20 ouncés shréddéd potâtoés, thâwéd
⦁ 10 éggs
⦁ ⅓ cup hâlf ând hâlf or milk (séé notés)
⦁ ¼ cup hot sâucé (moré or léss to tâsté)
⦁ sâlt ând péppér
⦁ 1 cup shréddéd chéésé (séé notés)
DIRéCTIONS:
1. In â lârgé skillét ovér médium héât, héât 1 tâbléspoon of oil. âdd thé mushrooms ând sâuté thém for 4 minutés or until théy stârt to brown. âdd â smâll pinch of sâlt âlong withé onions ând gârlic ând lét cook for 2 minutés. Rémové to â plâté. âdd thé sécond tâbléspoon of oil, if néédéd, ând sâuté thé péppérs for 1 minuté. âdd in thé bâby spinâch ând âllow it to wilt, rémové from héât, sét âsidé.
Get full recipe>> littlespicejar.com@VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE
Source littlespicejar.com@VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE
INGRéDIéNTS:
⦁ 2 tâbléspoons oil
⦁ 8-10 mushrooms, slicéd
⦁ 2 téâspoon mincéd gârlic
⦁ ½ réd onion, dicéd
⦁ 2 béll péppérs, dicéd
⦁ 2 cups pâckéd bâby spinâch, roughly choppéd
⦁ 20 ouncés shréddéd potâtoés, thâwéd
⦁ 10 éggs
⦁ ⅓ cup hâlf ând hâlf or milk (séé notés)
⦁ ¼ cup hot sâucé (moré or léss to tâsté)
⦁ sâlt ând péppér
⦁ 1 cup shréddéd chéésé (séé notés)
DIRéCTIONS:
1. In â lârgé skillét ovér médium héât, héât 1 tâbléspoon of oil. âdd thé mushrooms ând sâuté thém for 4 minutés or until théy stârt to brown. âdd â smâll pinch of sâlt âlong withé onions ând gârlic ând lét cook for 2 minutés. Rémové to â plâté. âdd thé sécond tâbléspoon of oil, if néédéd, ând sâuté thé péppérs for 1 minuté. âdd in thé bâby spinâch ând âllow it to wilt, rémové from héât, sét âsidé.
Get full recipe>> littlespicejar.com@VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE
0 Response to "VéGGIé-LOâDéD BRéâKFâST CâSSéROLé"
Post a Comment