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VéGGIé-LOâDéD BRéâKFâST CâSSéROLé

Recipe by Marzia [Little Spice Jar] ( thank you )
Source littlespicejar.com@VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE




INGRéDIéNTS:

2 tâbléspoons oil
8-10 mushrooms, slicéd
2 téâspoon mincéd gârlic
½ réd onion, dicéd
2 béll péppérs, dicéd
2 cups pâckéd bâby spinâch, roughly choppéd
20 ouncés shréddéd potâtoés, thâwéd
10 éggs
⅓ cup hâlf ând hâlf or milk (séé notés)
¼ cup hot sâucé (moré or léss to tâsté)
sâlt ând péppér
1 cup shréddéd chéésé (séé notés)



DIRéCTIONS:

1. In â lârgé skillét ovér médium héât, héât 1 tâbléspoon of oil. âdd thé mushrooms ând sâuté thém for 4 minutés or until théy stârt to brown. âdd â smâll pinch of sâlt âlong withé onions ând gârlic ând lét cook for 2 minutés. Rémové to â plâté. âdd thé sécond tâbléspoon of oil, if néédéd, ând sâuté thé péppérs for 1 minuté. âdd in thé bâby spinâch ând âllow it to wilt, rémové from héât, sét âsidé.

Get full recipe>> littlespicejar.com@VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE

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