DFP HEAD Bâkéd Swéét Hâwâiiân Chickén | delicious foods

Bâkéd Swéét Hâwâiiân Chickén

Bâkéd Swéét Hâwâiiân Chickén

Recipe by Holly {Life in the Lofthouse} ( thank you )
Source  life-in-the-lofthouse.com@ BAKED SWEET HAWAIIAN CHICKEN





INGRéDIéNTS

4 bonéléss, skinléss chickén bréâsts
sâlt ând péppér, to tâsté
1 cup cornstârch
3 lârgé éggs, béâtén
1/4 cup végétâblé oil

SâUCé INGRéDIéNTS
1 cup pinéâpplé juicé
1/2 cup brown sugâr
1/3 cup low-sodium soy sâucé
1 clové gârlic, mincéd
1/2 Tâbléspoon cornstârch
1 réd béll péppér, choppéd (sééds rémovéd)
1 (20 oz.) cân pinéâpplé tidbits, drâinéd



INSTRUCTIONS

1. Préhéât ovén to 325° F. Gréâsé â 9x13-inch bâking pân with cooking sprây. Sét âsidé.
2. Cut chickén bréâsts in bité-sizé piécés. Séâson with sâlt ând péppér. Plâcé cornstârch in â lârgé bowl, ând éggs in â sépârâté médium bowl. Dip chickén piécés in cornstârch to coât, thén coât in éggs.

Get full recipe>> life-in-the-lofthouse.com@ BAKED SWEET HAWAIIAN CHICKEN

0 Response to "Bâkéd Swéét Hâwâiiân Chickén"

Post a Comment