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Broccoli ând Chéddâr Twicé-Bâkéd Potâtoés

Broccoli ând Chéddâr Twicé-Bâkéd Potâtoés

Recipe by Ashley (BakerbyNature) ( thank you )
Source bakerbynature.com@Broccoli and Cheddar Twice-Baked Potatoes




Broccoli ând Chéddâr Twicé-Bâkéd Potâtoés âré thé épitomé of comfort food! âdd â sâlâd to mâké thém â full méâl.

Ingrédiénts

4 médium russét potâtoés, wâshéd wéll ând driéd
1 téâspoon olivé oil
3 ând 1/2 tâbléspoons sâltéd buttér, véry soft
1/2 cup non-fât Gréék yogurt
1/4 cup buttérmilk
1/2 téâspoon sâlt
1/2 téâspoon péppér
3/4 téâspoon chivés
3/4 téâspoon gârlic powdér
1/2 téâspoon onion powdér
1/2 téâspoon driéd onion flâkés
1/2 téâspoon driéd dill wééd
1/2 téâspoon pâprikâ
1 ând 1/2 cups cookéd broccoli, choppéd, dividéd
2 cups chéddâr chéésé, shréddéd, dividéd



Instructions

1. Préhéât ovén to 400 dégréés (F). Liné â smâll bâking shéét with pârchmént pâpér; sét âsidé.
2. Plâcé potâtoés in â smâll bâking dish ând bâké for 1 hour, or until soft. Rémové from ovén ând sét âsidé to cool. Oncé thé potâtoés âré cool énough to sâfély hândlé, slicé éâch oné in hâlf, léngthwisé. Scoop out thé potâto pulp ând plâcé it into â lârgé bowl, béing câréful to léâvé thé skins intâct. Rub thé outsidés of thé potâto skins with â littlé olivé oil. Plâcé thé skins on thé prépâréd bâking shéét ând sét âsidé.

Get full recipe>> bakerbynature.com@Broccoli and Cheddar Twice-Baked Potatoes

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