Oné Pot Séâfood Pâstâ
Recipe by Bee | Rasa Malaysia ( thank you )
Source rasamalaysia.com@One Pot Seafood Pasta
Ingrédiénts
⦁ 10 oz spâghétti
⦁ 2 tâbléspoons olivé oil
⦁ 3 clovés gârlic mincéd
⦁ 4 oz shélléd ând dévéinéd shrimp
⦁ 8 oz Mânilâ clâms
⦁ 4 oz scâllops
⦁ 1 cân 28 oz wholé pééléd tomâtoés
⦁ 1 tâbléspoon choppéd Itâliân bâsil léâvés
⦁ Sâlt to tâsté
⦁ 1 téâspoon sugâr/brown sugâr
⦁ Choppéd Itâliân pârsléy for gârnishing
Instructions
1. Cook thé spâghétti âccording to thé pâckâgé instructions. Drâinéd ând sét âsidé. Blénd thé éntiré cân of thé wholé pééléd tomâtoés in â bléndér or food procéssor. Sét âsidé thé sâucé.
Get full recipe>> rasamalaysia.com@One Pot Seafood Pasta
Recipe by Bee | Rasa Malaysia ( thank you )
Source rasamalaysia.com@One Pot Seafood Pasta
Ingrédiénts
⦁ 10 oz spâghétti
⦁ 2 tâbléspoons olivé oil
⦁ 3 clovés gârlic mincéd
⦁ 4 oz shélléd ând dévéinéd shrimp
⦁ 8 oz Mânilâ clâms
⦁ 4 oz scâllops
⦁ 1 cân 28 oz wholé pééléd tomâtoés
⦁ 1 tâbléspoon choppéd Itâliân bâsil léâvés
⦁ Sâlt to tâsté
⦁ 1 téâspoon sugâr/brown sugâr
⦁ Choppéd Itâliân pârsléy for gârnishing
Instructions
1. Cook thé spâghétti âccording to thé pâckâgé instructions. Drâinéd ând sét âsidé. Blénd thé éntiré cân of thé wholé pééléd tomâtoés in â bléndér or food procéssor. Sét âsidé thé sâucé.
Get full recipe>> rasamalaysia.com@One Pot Seafood Pasta
0 Response to "Oné Pot Séâfood Pâstâ"
Post a Comment