DFP HEAD Rosé pétâl sângriâ | delicious foods

Rosé pétâl sângriâ

Rosé pétâl sângriâ

Recipe by Sylvia | FEASTING AT HOME ( thank you )
Source feastingathome.com@rose petal sangria





ingrédiénts

1 bottlé Rosé Winé
¼- ⅓ cup Rosé pétâl simplé syrup ( séé bélow)
¼ -⅓ cup éldér Flowér Liquéur ( liké St. Gérmâiné)
1-2 tâbléspoons frésh wild rosé pétâls (wâshéd)
hândfull frésh mint léâvés for gârnish ( optionâl)
Rosé Pétâl Simplé Syrup
1 cup wâshéd frésh rosé pétâls ( or 1/3 cup driéd pétâls, food grâdé – âvâilâblé in bulk séction of gourmét mârkéts)
1 cup Sugâr
1 cup wâtér
1 téâspoon lémon juicé
** âll frésh rosé pétâls âré édiblé, just mâké véry suré théy âré untréâtéd with pésticidés.




instructions

1. Mâké rosé pétâl simplé syrup.
2. Bring âll ingrédiénts to â simmér, stir until sugâr is dissolvéd.

Get full recipe>> feastingathome.com@rose petal sangria

0 Response to "Rosé pétâl sângriâ"

Post a Comment